A királyok is megirigyelnék: papíráru, ingyenes kiszállítással!

Egy papírmániás naplójának margójára

Lassan egy éve dolgozom home office-ból, de én is tudom, a nyomtatópapír igazi kincs! Amíg irodából dolgoztam, magától értetődő volt, hogy mindig tudok nyomtatni. Kéznél volt a nyomtató, ha bármire szükségem volt, percek alatt kinyomtattam, lemásoltam, visszaszkenneltem… Igazi luxus! Amióta szabadúszóként teljes munkaidőben otthonról kezdtem el dolgozni, na akkor jöttem csak rá, micsoda kincs volt, hogy az irodában mindig elérhető volt a nyomtatási lehetőség… Ami viszont pozitív, hogy így kedvemre válogathatok a különféle papír-írószer között, amit a napi munkavégzésemhez vagy a nyomtatáshoz beszerzek!

Ezzel viszont vigyáznom kell… a papír-írószer bolt ugyanis nekem maga a mennyország. Van, akinek vásárlás mániája van, van, akinek annyi cipője van, hogy nem fér el a szekrényben, más a táskákat, napszemüvegeket, márkás tollakat nem tudja már megszámolni sem… én pedig papír-írószer mániás vagyok! Ha van egy kis időm, az egyik kedvenc időtöltésem, hogy meglátogatom a közeli papírboltot, és túlzás nélkül állíthatom, hogy órákat képes vagyok eltölteni ott! Mindig szívesen nézegetem a színes kartonpapírokat, a különböző levelezőlapokat… De a kedvenceim talán az üdvözlőlapok, a csomagoló papír és a színes szalagok! Legszívesebben a teljes készletet felvásárolnám.

Nyomtatoalkatresz.hu/papir – a tuti megoldás!

Persze otthon is utol tud érni a papír holmik iránt érzett furcsa vonzalom. A frissen nyomtatott oldalak illatától például egyenesen elkábulok. Úgyhogy amikor felmerült, hogy itthonra is be kéne szerezni egy nyomtatót az otthoni munkavégzéshez, nem volt kérdés, hogy ezt is meglépem. Csuda jópofa picike házi nyomtatót vettem, nagyon szeretem. Ez után jött a következő fontos lépés: papír is kellene bele. És bár imádok időt eltölteni a papírboltban, a biztonság kedvéért körbenéztem az interneten is, találok-e olyan helyet, ahonnan tudnék vásárolni. Szerencsére találtam is! Ráakadtam ugyanis a nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalra, és azonnal felderült az arcom. Elképesztő választék tárult elém, nem akartam elhinni, hogy ilyen van a világon! A lelki szemeim előtt láttam magam, ahogy belevetődök a digitális papír rengetegbe és önfeledten úszkálok a hatalmas papír rengetegben! Felemelő érzés volt.

Elképesztő választék, óriási kedvezmények és ingyenes kiszállítás!

Viccet félretéve a nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalon tényleg mindent megtalálni, ami egy papír mániást boldoggá tesz. Szinte minden nyomtatóhoz lehet papírt találni, és a választék! Fénymásoló papír, fotópapír… azon belül is lehet kapni matt felületűt, fényes felületűt, különböző vastagságút, méretűt… Még nagy ipari nyomtatókhoz is láttam hatalmas, tekercselt nyomtató papírt – istenem, de kipróbálnám, milyen lehet a kezedbe fogni, vagy ilyen papírra nyomtatni! Ráadásul az oldalon a vásárlás is nagyon kedvező, mindig remek akciókat hirdetnek meg. Most éppen úgy hirdetik a termékeket, hogy már két darab termék vásárlása esetén kedvezményes árat számítanak fel. Ráadásul nem is muszáj, hogy a két megvásárolt termék ugyanaz legyen, vehetsz például egy tintapatront és egy csomag nyomtatópapírt, akkor is jár a kedvezmény! Ráadásul a kiszállítás ingyenes, ami kifejezetten nagy előnyt biztosít. Nem sűrűn látok ilyet webáruháznál, szerintem ritkaság számba megy – ez újabb pluszpont a nyomtatóalkatrész.hu-nak!