Babakocsi ajándékba? Naná!

A lányomnak lassan érkezik a gyereke, az én első unokám. Mindenképpen szeretnék hozzájárulni a dologhoz, éppen ezért kezdtem dekorációs holmik után kutakodni az interneten, amiket esetleg ajándékba lehetne adni. Így bukkantam rá az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan oldalra, ahol ki is néztem egy szuper ajándékot, egy hiperszuper babakocsit.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan


Nem feltétlen gondoltam ekkora ajándékra, de amikor megláttam, hogy milyen babakocsit lehet itt kapni, akkor azonnal eszembe jutott, hogy a lányom, Erika pont ilyenről beszélt nekem, szóval nem találnék ennél jobb ajándékot. A dekorációs kiegészítőket a gyerekszobába megvehetem később is majd, de a babakocsi nélkülözhetetlen dolog, szóval döntöttem, venni fogok neki egy babakocsit. Erika már annyit beszélt róla és olyan részletesen körülírta, hogy szinte már a lelki szemeim előtt volt ez az ominózus babakocsi, amire ajándékkeresés közben leltem rá.
Természetesen ezt nem veszem meg úgy, hogy Erikának ne mutassam meg, de ez már csak biztonság miatt van, biztos vagyok benne, hogy pontosan ilyenre gondolt. Remélem, hogy Erika értékelni fogja az ajándékot, mert az a babakocsi, amit ő kinézett, vagyis kigondolt, 150 ezer forintba kerül, ami azért némely embernek a havi keresete. De tudom, hogy Erika meg fogja becsülni, vigyázni fog rá, és amikor már nem is kell, akkor is szép állapotban fogja elrakni, eladni, vagy továbbadni valakinek. Az unokámért meg persze mindent megadnék, szóval egy kicsit sem sajnálom!