Egy jó társasjáték feldobja a bulit

társasjáték

Egy bulit megszervezni nem kis feladat. Pontosítok, egy jó bulit megszervezni nem kis feladat. Egyrészt a legfontosabb a társaság. Csak olyanokat hívj meg, akikkel jól érzed magad, és akik legalább ismernek egy embert rajtad kívül. Akik befogadóak és a személyiségük passzol egymással. Szeretik a közös dolgokat és most éppen nem egy megrázkódtatáson, szerelmi bánaton vannak túl, hanem tudod, hogy az életük viszonylag jó, így a hangulatuk is jó lehet.

A másik fontos dolog a hely. Akár a saját házadban is tarthatod, nem kell egy csúcskategóriás háznak lennie, a ház befogadóképességének megfelelően hívj embereket. Mindenki le tudjon ülni, és annak, aki esetleg kocsival jön messziről, biztosíts alvóhelyet. Legyen kitakarítva a fürdőszobád, a nappali is, esetleg vásárolhatsz pár dekorációs elemet, a vendégeid biztosan megdicsérik. A hálószobák is legyenek szépek, ahova viszont nem szeretnéd, hogy benézzenek, azt a szobát inkább zárd be, ugyanis este nem tudsz mindent felügyelni. A törékeny tárgyakat is pakold el. Vegyél sok nasit, rendelj pizzát, vagy főzz, a vendégek úgy is hoznak majd italt. Inkább több étel és ital legyen, mint kevesebb.

A játék. Ez a legfontosabb. Mindenképp készülj játékokkal, hiszen a legtöbben nem feltétlen akarják végighallgatni mindenki élettörténetét. Az elején jöhetnek az ismerkedős, ivós játékok, viszont ha nem húsz évesek vannak többségben, hanem inkább a harmincasok, negyvenesek, családosok, akkor jó ötlet lehet egy társasjáték is. Persze egy-egy felnőtt társasnak olykor borsos ára is lehet, én mégis azt mondom, ez hosszú távú befektetés, érdemes. És hogy hol lehet jó társast venni? A jatekwebhop.eu oldalon, a kisfiamnak is onnan rendelek játékokat, különféle társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kaphatók. Valamint egy jó családi társasjáték össze hozhatja a családot is!

Több, mint 500 fajta társas található meg, a legtöbb 8 éves kortól használható, de az egészen kicsikről sem feledkeznek meg, már 3 éves kortól lehet venni a társast a piciknek. Felnőtteknek való játékokból is van egy pár, van erotikus tartalmú pároknak, de van kifejezetten bulikra készült, trónok harcás vagy éppen világháborús játék.

Én úgy gondolom, érdemes kiválasztani egy olyat, ami jól néz ki, szeretik a többiek, és a leírásban minden hasznos információt megtalálunk a játékról. Nagyon jól néznek ki a képeken, és egy játékról több kép is fel van töltve. Maga a vásárlás pedig egyszerű. Utánvéttel vagy előreutalással, készpénzzel vagy kártyával is lehet fizetni, a szállítási költség nem sok, és 20 ezer forint felett teljesen ingyenes. A GLS egy megbízható futárszolgálat, ami mindig időben kézbesíti a csomagot. Az átlagos szállítási idő a megrendeléstől számítva 2-3 munkanap. Én is múltkor rendeltem egy társast, és tényleg pár napon belül kiszállították. A futár cég rendes, és a játék szakadás és mindenfajta sérülés nélkül érkezett meg hozzám. Azt hiszem bízhatunk a magyar weboldalakban is, legalább olyannyira, mint a külföldiekben. Vagy még jobban is! Azok a bulik, amelyeken van egyfajta szervezés, egy jó társasjáték, és nem csak ülünk, általában sokkal jobban sikerülnek, és tovább is tartanak. További szép napot és jó bulizást, szórakozást kívánok minden olvasónak!