Fotóautomata budapest legmenőbb esküvőin és szülinapjain

Mi kell egy igazán jó bulihoz? Hát jó társaság biztosan, aztán nem árt a jó zene, egy kis csipegetni való, szép környezet és persze valami készülék, amivel mindezt megörökíthetjük. A fotóautomata budapest legkirályabb eseményein mindig ott van pontosan erre a célra, hogy megörökítse a legmókásabb pillanatokat a társaságban.

Természetesen a dekorációról sem szabad megfeledkezni egy esemény kapcsán. Ugyanolyan fontos, hogy egy szülinap a megfelelő módon legyen dekorálva, mint mondjuk egy lánybúcsú, vagy egy esküvő. Mindegyik műfajnak megvannak a maga sajátosságai, az meg már csak a személyes ízlésen múlik, hogy ki milyen trendeket követve pakolja fel a lampionokat és girlandokat, vagy akár csak az asztali díszeket. Nem könnyű manapság igazán jó dekorost találni mondjuk egy esküvőre, aki nem kér el egy vagyon a műveletért, szóval sokszor inkább maguk állnak neki a párok megcsinálni a dekorációt és többnyire lényegesen jobban is járnak egy ilyen választással. Ezt az elvet viszont nem lehet minden területen érvényesíteni egy esküvő kapcsán.

Ott van például a fotóautomata budapest és persze az ország egész területén, amit meg lehet rendelni asszisztenciával együtt. Egy ilyen gépet nem lehet csak úgy házilag összeeszkábálni. Ehhez sokkal egyszerűbb kiválasztani a megfelelő szolgáltatót, mint például a selfiegep.hu-t és csak megrendelni a szolgáltatást a megfelelő helyre – esküvőre, szülinapra, évfordulós bulira vagy bármire.

Mivel ott van a sor végén ez a “bármire”, ezért náluk sem egyetlen csomag létezik, hogy egész éjszakára jöjjenek ki sok-sok pénzért, hanem vannak rövidebb opciók is. Ha valakinek elég a kevesebb idő, annak ne kelljen feleslegesen sokat fizetni. Szóval létezik náluk 4-6-8 órás csomag. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, mert például minél rövidebb időtartamra rendeli meg őket az ember, annál kevesebb plusszal jár a jelenlétük. Gondolok itt arra, hogy a nagyobb csomagoknál ők hoznak felár nélkül plusz színes hátteret vagy éppen egy fotóalbumot az elkészült képeknek.

Nyilván nem egy olcsó mulatságról van szó, de gondoljatok csak bele! Ha korlátlan a nyomtatható fotó mennyisége, simán lehet, hogy egy óra alatt olyan sokat elfüstölnek belőle, hogy az bizony nagyon drága lenne. Ha így nézzük, egyáltalán nem kerül sokba egy ilyen szolgáltatás a maga 100 000 forint körüli árával. Nyilván ez is attól függ, hogy hány órát választ a megrendelő. Ami viszont ettől független, az a kiszállási díj, ami kilométerenként 100 forintot jelent. Ez Pest megyében legalább 5000 forintként van meghatározva, hiszen lehet hogy Budapesten belül még rövidebb is lenne a kiszállás kilométerre nézve, de ennek akkor is van egy alapdíja – hiszen valaki ki- és bepakolja azt a sok holmit a kocsiba.

A fotóautomata budapest területén bárhová, de az országot nézve is bármikor, bárhová megrendelhető. Annyi, hogy a jövő év mindenki számára kérdéses, nehéz fix árakat meghatározni, ezért egyelőre egyedi ajánlatot kell kérni, ha valaki a következő évre szeretné őket megrendelni.

További bizalom építő pont a selfiegep.hu csapatával szemben, hogy számos nagy cég is fel van tüntetve az oldalukon, akik már őket választották és akikről sok mosolygós képet készíthettek úgy, hogy közben mindkét fél boldog volt a végén.

Ezen felül is érdemes megjegyezni, hogy a fotóautomata budapesten túl és innen mellett még sok másik néven is illetik ezt a dolgot. Például megtalálhatjátok még úgyis, hogy fotósarok, vagy fotófal, esetleg fotóboxként is futhat. A lényeg, hogy értsétek, mindig ugyanaz a dolog tartozik hozzá, csak mindenkinek másképp jut eszébe keresni.

A fotóautomata szerintem az egyik legjobb módja annak, hogy azokat is bevonjuk egy kis vicceskedésre egy társaságban, akik egyébként nem rajonganak a kameráért. Itt aztán lehet közösen pózolni mindenféle mókás fejfedővel, műbajusszal és parókával és aztán az egész család azon kuncog majd, hogy a nagymama meg a nagypapa hogy öltözött fel. Mert ez tényleg egy olyan dolog, ami az egész családot kivétel nélkül megmozgatja. A fiatalokat nyilván nem kell noszogatni, ezért róluk így nem írok külön. De az idősebb generációkról készülő fotóboxos képek általában zseniálisak.

Aki pedig azon aggódik, hogy nem férne már el a helyszínen egy ilyen szolgáltató, annak talán megnyugtató lehet, hogy 3×3 méter elég nekik arra, hogy ezt a szórakoztató sarkot felépítsék és várják a násznépet, vagy a baráti társaságot a legjobb fotók elkészítésével.

A fotóautomata budapest legjobb rendezvényein szerintem kötelező elem, hála a selfiegep.hu-nak. De ha vidéken szeretnétek igazán emlékezetes fotókat készíteni egy-egy fontos és meghatározó eseményről, akkor is nyugodtan keressétek fel őket az egyedi ajánlatokért.

fotóautomata budapest