Dekorálni egy motort is lehet

Nagyon szeretek dekorálni, ezért nem csak az otthonomat, de a járműveimet is előszeretettel díszítem. Legutóbb a motorom volt soron. Nem szerettem volna semmilyen nagy dekorációt rá, csak mégis személyesebbé akartam tenni egy kicsit. Utána jöhetett az autóm majd a biciklim. Mivel ennyi közlekedési eszközzel rendelkezek, a móka ennyiben véget is ért.

Viszont a motoromhoz szükség volt még új gumikra is, ezért felmentem a motortire webáruház oldalára, ahol nagyon sok fajta motorgumi megtalálható.

Elsősorban azért szeretem a motortire webáruházat, mert nagy termékkínálattal rendelkeznek. Legyen bármilyen motorod, tőlük biztosan be fogod tudni szerezni a szükséges gumikat. Több kategóriájú és márkájú motorhoz is lehet kapni motorgumit, ezért bátran merem ajánlani mindenkinek, aki jó minőségű gumit szeretne a motorára.

Ismertetés kép íme néhány példa, hogy milyen kategóriák közül lehet választani: classic, cross, gokart, Moped, slick, robogó, salakmotor, városi, 2/3/5 zónás motorgumi. Több ismert motormárka közül is lehet választani: Yamaha, Suzuki, Aprilia, BMW, Ducati, ATK, BENELLI. Amennyiben kíváncsi vagy a teljes kínálatra, akkor a Motortire oldalán mindent részletesen megtalálsz.

A nagy termék kínálat viszont nem azt jelenti, hogy el lehet veszni a sok termék között. Külön a kategóriák és a márkák szerint is lehet keresést indítani, illetve a honlap elején található motorgumi keresőn belül külön meg lehet adni a gumi tulajdonságait, amiknek köszönhetően sokkal gyorsabban megtalálhatod amit keresel. Itt be lehet állítani, hogy milyen szelességű, magasságú, átmérőjű, márkájú, kategóriájú gumi legyen, illetve hogy használtat vagy újat szeretnél vásárolni. Ha ezeket mind beírod, akkor már csak azokat a termékeket fogod látni, amik közül végül valamelyik a tiéd lesz.

A Motortire 2008 óta foglalkozik motorgumik értékesítésével, ezért ez idő alatt már sikerült olyan szakmai tapasztalatot szerezniük, amivel kiemelkednek a többiek közül. Ha a termékek minősége mellett fontos számodra az is, hogy szakmai tudás is legyen az értékesítés mögött, akkor jó helyen jársz.

Amennyiben nem csak motorgumi vásárlásra lenne szükséged, hanem motorgumi vagy robogó gumi szerelésre is, akkor a Motortire csapatát ebben az esetben is keresheted. Sőt, még autószerelő műhellyel is rendelkeznek. Ezért ha meg vagy elégedve a munkájukkal és a motorod mellett az autódra is ráférne egy kis javítás, akkor ne habozz, keresd fel őket minél előbb!

Ha érdekelnek a motorokkal kapcsolatos aktualitások, érdekességek, hírek, akkor a Motortire honlapján még pluszban ilyen bejegyzéseket is olvashatsz. Ezek a cikkek közérthetően vannak megfogalmazva, nem tartalmaznak rengeteg szakszót. Ennek köszönhetően azok is bátran olvashatják, akik még csak most ismerkednek a motorok világával és bővíteni szeretnék a tudásukat.

Megnézted a weboldalt és minden nagyon tetszett és szimpatikus volt? Akkor nincs más dolgod, mint megkeresni a motorodhoz és a személyiségedhez illő motorgumit és megvásárolni. A szállítást az MPL csomagküldő cég végzi házhoz szállítással. Éppen ezért olyan helyre érdemes kérni a csomagot, ahol napközben reggel 8 és délután 5 óra között tartózkodsz. Ha ez nem megoldható, akkor ajánlott lehet valakit megkérni, hogy vegye át helyetted. Persze ha van olyan ember a környezetedben, aki ezt megtudja tenni helyetted.

Ha motorgumiról van szó, akkor én már csak a Motortire oldaláról szoktam vásárolni. Megbízhatóak, segítőkészek és értenek is ahhoz, amit árulnak. Ezért ha szerelésre lesz szükségem, akkor is biztosan hozzájuk fogok fordulni. Te honnan szoktad vásárolni a motorgumit? Ha még nem találtad meg azt a boltot vagy webáruházat, ahová szívesen visszajárnál, akkor tegyél egy próbát a Motortire-al.