A lakásbiztosítás kalkulátor segített a számolásban

Egy barátom most vett egy lakást. Egy teljesen saját lakást, ami nagyon nagy szó a mai ingatlan árak mellett. Amióta ismerem, ez az álma, hogy végre legyen egy saját lakása, olyan, ami tényleg csak az övé. Nem albérlet, nem örökölt lakás, amit csak használhat, hanem egy tényleg saját tulajdonú lakás.

A berendezésben a segítségemet kérte, mert neki nincs olyan szépérzéke, mint nekem. Örömmel segítettem neki, természetesen, hiszen mégis csak a dekorálás a hobbim, ehhez pedig szerintem egészen szorosan kapcsolódik a lakberendezés is. Nem mondom, hogy nem volt nehéz dolgunk a viszonylag kis terekkel, de szerintem nagyon jól megoldottuk a dolgot. A berendezés volt szerintem még a legkönnyeb része a lakással kapcsolatos teendőknek.

Amikor szembesültünk vele, hogy meg kellene kötni egy lakásbiztosítást, egy kicsit mindketten tanácstalanok voltunk. Egy lakásbiztosítást nem olyan könnyű megkötni, sokkal több dologra kell figyelni, mint sejtettük. A legtöbb oldalon szinte semmit nem is találtunk arról, hogy az egyes biztosítási termékek mennyibe is kerülnének pontosan a mi esetünkben, így sokkal nehezebb volt a választás.

lakásbiztosítás kalkulátor
lakásbiztosítás kalkulátor

Aztán persze, mint mindent, ezt is sikeresen megoldottuk. A pannonsafe lakásbiztosítás kalkulátor volt a segítségünkre, ennek a használatával sikerült meghatároznunk, mennyibe is kerülhet egy, a barátomnak megfelelőlakásbiztosítás.

Persze, sokkal egyszerűbb volt a végén, mint amire számítottunk. Az elején elég sokat kutakodtunk a témában, de a pannonsafe oldala az egyszerű kialakítás és felhasználóbarát felület miatt tökéletes választásnak bizonyult a kalkulációra.

Ez volt az első oldal, ahol megtudtuk, hogy egyáltalán milyen tényezők szükségesek a lakásbiztosítás árának kalkulációjához és az oldalon egyből ajánlatokat is kaptunk.

A panonsafe egy olyan biztosító, ami nem csak lakásbiztosításokkal, hanem sok más egyébbel is foglalkozik. Nagyon jó híre van, mert a dolgozók tesznek róla, hogy mindenki elégedett legyen a szolgáltatásaik minőségével, így nem is lehet róluk rosszat hallani. Pedig a legtöbb biztosító esetében biztosan rá lehet akadni néhány panaszra, itt mégsem láttam egyet sem.

Ez nekünk elég volt ahhoz, hogy megbízzunk bennük és végül náluk is kötöttük meg a biztosítást, amit kinéztünk.