Egy motoros szobája

Azt hiszem, senki más nem tudná igazán értékelni a szobám dekorációját, mint egy vérbeli motoros. Én is az vagyok! Ráadásul annyira rabja vagyok a motorozásnak, hogy még két dolgon kívül: a szakmám és a családom semmi más nem érdekel. Van munkám, amit szeretek, vannak emberek körülöttem, akiket szeretek és van egy szuper hobbym. Szóval ilyen egyszerű életet élek én és ilyen egyszerű a dekorációim is.

A SIXGEAR magyar márkájú motoros ruhákat gyártó és árusító üzletből szoktam vásárolni magamnak cuccokat. Az a baj (vagy nem baj), hogy mániákus vagyok és szinte minden, újonnan megjelent cuccukat megveszem, hiszen imádom a termékeiket. Ezen kívül van egy kedvenc üzletem, ahonnan sisakokat szoktam vásárolni. Tökéletes kombináció, nincs is másra szükségem. Úgy tekintek a motorozás közbeni öltözködésre, mint mások a mindennapira: szeretek változatos lenni és az alkalomnak megfelelő darabokat választani (amit esetemben leginkább az időjárás határoz meg). Na de hogy jön mindez a szobám dekorációjához?

Egyetlen egy ruhás szekrény van a szobámban, amiben a mindennapi ruháimat tartom. Amikor elkezdtem motorozni és rákattantam a motoros ruházatra még megpróbáltam azokat is bezsúfolni a szekrénybe, de miután nem jártam túl sok sikerrel, kitaláltam valami új dolgot. Vásároltam egy egyszerű, kinti ruhaakasztót, amin elkezdtem gyűjteni a gyönyörű darabjaimat. Ugyanígy, vertem néhány szöget a falba és ott gyűjtöm a sisakjaimat. A használatban lévő kesztyűseimet az előszobában tartom, az egyszerűség érdekében, de hogy a sajt szobámban is legyen valami, azt találtam ki, hogy a már elhasznált, kopott példányokat az ágyam felé szegezem a falra, úgy hogy az ujjai két külön irányba mutatnak, mintha egy madár lenne repülés közben. És ennyi az én szobám. A fal fehér, a motoros plakátokat nem szeretem felragasztani rá, de a ruháim ott díszelegnek nagy büszkén mindenhol. És én így érzem jól magam, nem gondolom, hogy többre lenne szükségem.