Megtaláltuk a tökéletes italhűtőt a vendégházunkba

Mindig is nagyon szerettem dekorálni, ez a szenvedély már kislány koromban is megmutatkozott. Egész életemben fontos volt nekem, hogy a környezetem szép és igényes legyen, ahol élek. Ugyanezt tartottam szem előtt, amikor felújítottuk a férjemmel a házunk mögött lévő kisházat, amely szintén a tulajdonunkban volt. Az igazat megvallva nem is volt olyan kicsi, így komoly terveink voltak vele. Végül sikerült megvalósítani, átalakítottuk, és egy kis rendezvényházat hoztunk létre, amit különböző alkalmakra szoktunk bérbe adni. Természetesen mielőtt megtörtént volna az első bérbe adás, tökéletesen ki kellett alakítani a belső teret. Ezt meg is tettük, de valami még hiányzott. A férjem gyorsan meg is fejtette, szerinte a rendezvények elmaradhatatlan kelléke egy jó italhűtő. Én is nagyon támogattam ezt az ötletet, hiszen az italhűtők nagyon hasznosak. Már csak azt kellett kitalálni, hogy honnan szerezzük be a megfelelőt.

Egy barátunk sietett a segítségünkre, aki ajánlotta az rdealer.hu – t. Megtudtuk tőle, hogy a cég nem csak a tökéletes gépeket biztosítja a tulajdonosok vendéglátóipari egységébe, hanem a visszatérő vendégeket is garantálja a magas minőségű gépeknek köszönhetően! Ugyanis a kifizetett árért nagyon sokat nyújt az rdealer.hu. Mondta azt is, hogy eredetileg a vállalat egy kis családi vállalkozásból indult. Ez mára odáig fejlődte ki magát, hogy a kereskedelmi és vendéglátóipari egységektől eljutottak a magas minőségű olasz gépekig 20 év alatt. Ez azért nem kevés idő, tisztában voltam vele, hogy sok tapasztalat ragadhat ennyi idő alatt az emberre. Már a tapasztalati idejük is jelezte nekem, hogy ők bizony profik lehetnek. A nagykonyhai gépek mellett meg lehet tekinteni a cukrászati, fagylalt- és jégkásagépeket is egy külön bemutatóteremben. Ennek nagyon örültem, mert én az a fajta ember vagyok, akinek fontos, hogy vásárlás előtt vethessen egy pillantást a kiválasztott termékre. A férjem ennél könnyelműbb, én azonban ebből nem vagyok hajlandó engedni. Kérdeztük a barátunkat, hogy honnan tud ennyi mindent az rdealer.hu-ról, és azt válaszolta, hogy mindezek az információk fent vannak a honlapjukon. Bátorított minket is, hogy látogassunk el oda, és győződjünk meg a saját szemünkkel a választékról.

Így is tettünk, és amikor megláttuk a termékkínálatot, bizony nem kellett egy cseppet sem csalódnunk. Különösen tetszett nekem az rdealer.hu-val kapcsolatban, hogy nem csak új gépeket lehet itt vásárolni, hanem használtakat is. Ez különösen azoknak lehet hasznos, akiknek mondjuk egy induló vállalkozásuk van, és nincsen végtelen keretük. Hiszen egy vállalkozás beindítása mindig nagyon sok pénzbe kerül az embernek általában. Mi viszont az italhűtő tekintetében ragaszkodtunk az újhoz, de nem is kellett sokat keresgélnünk ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő darabot. Egy két tolóajtós pult alá helyezhető italhűtőt választottunk, mert úgy gondoltuk, hogy minden szempontból megfelel a mi és az ügyfeleink igényeinek is. Kértem a férjemet, hogy mielőtt végleg elhatározzuk magunkat, menjünk el az rdealer.hu egyik telephelyére, és a saját szemünkkel nézzük meg az italhűtőt. Szerencsére hallgatott rám, így nem kellett aggódnom, hogy vajon jó vásárt csináltunk-e vagy sem. A helyszínen személyesen is maximálisan meg voltunk elégedve a termékkel, így nyélbe is ütöttük az üzletet. Azóta nagyon jól szuperál az italhűtő, eddig a vendégeinktől is csak pozitív visszajelzések érkeztek vele kapcsolatban. Az biztos, hogy nagyban megkönnyíti a rendezvények lebonyolítását. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vásárlói leszünk az rdealer.hu-nak.