Nemcsak a dekorációval, de tisztítószerek használatával is szépítjük az otthont

Végre készen voltunk a lakásfelújítással. De tudjuk, hogy akkor lesz igazán az otthon az otthon, dekorálással is feldobjuk lakókörnyezetünket. El is kezdtem már nézegetni a képeket, szőnyegeket, vázákat is a lakásba. Mindig élvezettel válogatok a szebbnél-szebb holmik között, nagyon szeretem a különböző minták, anyagok, tárgyak sokszínűségét.

De mielőtt beszereztem volna a lakás díszítéséhez szükséges dolgokat, még hátra volt egy kellemetlen, de nagyon fontos feladat, a takarítás. Be kellett szerezni a tisztítószereket, sok dolog hiányzott még.  Mint minden felújítás után, itt is főleg a porral, és a festékfoltokkal kellett felvenni a harcot. Én ilyenkor szeretek mindent átmosni, függönyöket, ágyneműt, párnahuzatokat, takarókat, de még a gyerekek plüssállatkáit is. Ehhez rengeteg textilöblítőt és mosószert elhasználok. Ezek mellett kellett még súrolószer, ablaktisztító folyadék, fertőtlenítőszer és törlőkendő is. Ezeket a dolgokat én mindig a LORD Shopban szoktam beszerezni, mert minden háztartásban szükséges tisztítószert megtalálok itt, egy helyen nagyon jutányos árakon. Kézkrémet is mindig innen rendelek, hogy a sok tisztítószer ne kezdje ki a bőrömet. Általában használok gumikesztyűt, de vannak olyan tevékenységek, amikor nem veszek fel. Ilyenkor esténként jó vastagon bekenem a kezeimet, ezért kézkrémből is elég sok fogy.

A kedvező árakon és széles termékpalettán kívül azért kedvelem még nagyon a LORD Shop oldalát, mert egy esztétikus felületű, jó arculattal rendelkező webáruház. Emellett áttekinthető, igényes, a termékekről feltöltött képek és leírások nagyon informatívak.  Részletes adatokat találhatunk minden kapható készítményről. A webáruház használata rendkívül egyszerű, a menük és gombok kialakítása felhasználó- és vásárlóbarát. Pontosan és részletesen tisztázzák a vásárlási, szállítási és fizetési feltételeket, amiket én minden internetes vásárlási felületen nagyon fontosnak tartok.

A vásárlás lebonyolítása után pár napon belül megérkeztek a várt tisztítószerek. Igyekeztem végezni a takarítással, hogy egy sokkal kedvemre valóbb feladattal foglalkozhassam végre: a szebbnél-szebb dekorációk beszerzésével.