Barátom a lakásuk dekorálását szakította félbe a legénybúcsúja miatt

Egy új lakásba költözés mindig izgalmakkal jár, főleg akkor, hogyha a menyasszonyával költözik össze az emberfia. A lakás csinosítgatása, és az, hogy mind a két fél ízlésének megfelelő legyen. Tükrözze azt, hogy milyen a pár és milyen a köztük lévő szeretetteljes viszony. Az ízlések összecsiszolása nagyon fontos. Persze a dekoráció főként a nőknek fontos, úgy szeretik a kis mütyürüket, fényképeket, és képeket kirakni, arról nem is beszélve, hogy a különböző textíliák milyen fontos szerepet játszanak, a függönyök, párnák és szőnyegek. A barátom is szeretett volna hozzátenni a dekorációkhoz valamit, vagy inkább szeretett volna minden egyes vásárolt terméknél ott lenni, de nem lehetett mivel egyik hétvégén, egyik nagyon hosszú hétvégén elvittük őt legénybúcsújára.

Ennek a legénybúcsúnak a megszervezése a barátaira hárult, és nagyon sokáig titokban folyt, csak a legvégsőkor tudattuk vele, hogy mire készültünk és mit szerveztünk meg, neki csak jönnie kellett. Az előkészületeket nagyon időben elkezdtük, mert első körben nem tudtuk, hogy mi legyen a program és hogy az ország melyik területére is menjünk. Ennek a dilemmának az egyik barátunk vetett véget, hogy megtalálta az a remek programot, amire végül elmentünk. A közös beszélgetős csoportba belinkelt egy helyet; balatonpro.hu/legenybucsu/ weboldalt, amin szerinte egy remek programot talált. Így a csoport tagjai is megnézték a linket; balatonpro.hu/legenybucsu/ és rögtön kedvet kaptak ahhoz a programhoz, ami az oldalon szerepel, ez nem más pedig, mint egy hajókázás a Balatonon. Ez egy nagyon szuper ötlet, és teljes mértékben minden barátom tetszését elnyerte. Gyorsan össze is foglalta a csoportunkban az egyik barátom, hogy mik is a feltételei annak, hogy mi a legénybúcsút ott a hajón tudjuk megtartani. Gyorsan döntenünk kellett, hogy mikor is szeretnénk menni, mivel előre le kell foglalni. A cég nagyszerű, bérlőbarát módon a honlapján kifejtette, hogy hajózási időszak van, így ezen belül kellett időpontot foglalni, így hát mivel Balaton ezért, a nyári időszakot lőttük be.

A nyár a Balatonon nagyon zsúfolt, így gyorsan döntöttünk, hogy mikor mennénk és hogy hányan. A barátom megtalálta, hogy a mivel mi nem tudunk hajót vezetni a hajóbérléshez, ezért még kapitányt is kell szereznünk, de a cég még ezt is tudja biztosítani. Minden akadály elhárult, hogy részt tudjunk venni, ezen a hajón zajló legénybúcsún. Gyorsan le is adtam, hogy hány fővel is mennék, és az időpontot, hogy júliusban tartanánk meg a legénybúcsút.
A cég szuper ajánlatokkal készül az érdeklődő számára, mi is itt válogattunk a barátaimmal, a cég felajánl 2-4 órás hajóutakat, korlátlan italfogyasztással, ami egy legénybúcsún a megfelelő mértékig ajánlott a fogyasztás.

A visszaigazolás után, amit a hajót bérbeadó cégtől kaptam már alig vártuk a fiúkkal, hogy ott legyünk. A barátunknak, aki a nyár folyamán meg fog nősülni, ebben az időpontban szóltunk, amikor már minden el volt rendezve, és tutin le volt szervezve. Nagyon örült annak, hogy gondoltunk rá, és izgatott lett. Amikor megérkeztünk, nagyon szívélyesen fogadtak bennünket a szolgáltatást nyújtó cégtől, a hajókázás nagyon jól sikerült egy örök élmény marad mindannyiunknak. Jobb programot el sem tudtunk volna képzelni, így a többi barátunknak is ajánlani fogjuk a hajók bérbeadásával foglalkozó céget, annyira meg voltunk velük elégedve. Ezen remek legénybúcsú után már csak egy jó hangulatú lagzit kell összehozni.