Soha sem gondoltam volna, hogy egy napelem rendszer is dekoratív

Nagyon régóta terveztem már, hogy amint lesz rá elegendő pénzem, a házamat fogom és felújítom kívülről, belülről, és persze ennem megfelelően szépen ki is dekorálom. Nem ízléstelenül csicsássá akarom varázsolni, hanem csak szimplán diszkrét, mégis modern felfogás szerint megváltoztatom és a saját szám íze szerint formálom. Na meg persze a családoméra, de azt hiszem, hogy ez egyértelmű. Így hát amint lehetett, neki is vágtam. Eleinte persze az egésze a kipakolástól, lebontástól és selejtezéstől kezdődött. Aztán amíg a szakemberek a tetőt, meg a falat újították, én foglalkoztam a belsővel. Már mindent kitaláltam. Beszéltem lakberendezési tanácsadóval is és persze rengeteg cikket és blogot olvastam, valamit képeket nézegettem inspiráció gyanánt,

Azt hiszem, hogy a sok jó ötletem közül sikerült a legjobbakat megvalósítanom úgy, ahogy azt én szerettem volna. Majd az interneten való további keresgélés során beleakadtam egy nagyon érdekes weboldalba, amely a napelem rendszerekkel foglalkozik . És ott is ragadtam előtte azzal a mozdulattal. Egészen lebilincselő volt, ahogy a napelemekről írt és teljesen elhúzta előttem a mézesmadzagot. Azonnal mentem és szóltam a férjemnek, hogy ugyan gondolkozott-e már valaha azon, hogy befektetne egy napelem rendszerbe. Mire ő mondta, hogy akár hiszem akár nem, de pont nem olyan régen jutott eszébe, hogy a napelem rendszer hatékonysága igen csak nagy, és ha az embernek van egy kis félretett pénze, akkor ez az egyik leginkább megtérülő befektetés, amit csak lehet csinálni. Arról nem is beszélve, hogy kezdenek igen csak magasra hágni az általános energiaellátással kapcsolatos szolgáltatásoknak az árai és ezért érdemes amilyen hamar csak lehet függetlenné tenni magunkat tőlük, máskülönben rengeteg pénz kerül elpazarlásra.

napelem hatékonyság

De ami a lényeg, hogy a drága férjemmel abszolút egy rugóra járt az agyunk, ezért úgy határoztunk, hogy most úgy sem készülünk harmadig gyereket vállalni, se autót venni, se költözni a másik két gyerekünk jó helyen van iskolában, el tudjuk őket látni, így beruházhatunk egy napelem rendszerre. És így is tettünk. Egy rövid utánanézést követően már le is kértük az árajánlatot, most jelenleg pedig pár simítás van hátra és kész a felújított házunk, rajta az új napelem rendszerrel és a fantasztikusan kidekorált belsővel.